Jdi na obsah Jdi na menu

PODMÍNKY rezervace a prodeje

 

Štěňátka budou odchována v domku s přístupem na zahradu. Velký důraz klademe na socializaci štěňat, seznámíme je s různými lidmi, zvířaty, zvuky domácnosti, předměty, s ruchy ulice. Před odchodem do nových domovů budou štěňata vyšetřena veterinárním lékařem, očkovaná, odčervená, označená čipem. Každé štěně bude mít vystaven průkaz původu, u prodeje do zahraničí bude vystaven exportní PP. Samozřejmostí je kupní smlouva a chovatelský servis. Po odchodu do nových domovů náš zájem nekončí, chceme zůstat s majiteli v kontaktu, dostávat pravidelné informace o zdravotním stavu, úspěších, prostě chceme vědět, jak se štěněti, psíkovi daří.

Záleží nám na budoucnosti štěňat, proto budeme nové majitele pečlivě vybírat, upřednostňujeme osobní kontakt ještě před odběrem štěněte. Návštěvy jsou možné od 4. týdne po narození. Štěňátka budou odcházet do nových domovů nejdříve od 8. týdne věku. 

Závazná rezervace bude platná až po uhrazení 1/4 z ceny štěněte. Záloha je NEVRATNÁ, jestliže kupující dodatečně od koupi štěněte odstoupí. Chovatel si ponechává právo odmítnout prodej kteréhokoliv z nabízených štěňat bez udání důvodu, v tomto případě kupujícímu vrátí zálohu v plné výši. 

Štěňátka si  již teď můžete nezávazně rezervovat